OM OSS

Charlotte Strømmen Jewellery er et norsk smykke brand som ble lansert i februar 2020. Alle smykkene er designet av smykkedesigner, gullsmed, håndgravør og edelstenfatter Charlotte Strømmen.

Vårt motto er "Luxury for Everyone". Charlottes visjon er å skape smykker som gir en følelse av luksus, og som mange kan unne seg.

Vår designer, Charlotte Strømmen, har lang erfaring innenfor smykkebransjen. Hun har vokst opp i en gullsmedfamilie, og startet i 2015 på gullsmedutdannelsen her i Norge. I 2017 valgte hun å fordype seg videre i utlandet. Hun har utdannelser innenfor Håndgravering og Edelstenfatting ved en av Europas beste skoler, som befinner seg i Tyskland.

Charlottes kolleksjoner er lekne og spennende, samtidig som designet er klassisk og tidløst. Smykkene bærer preg av Charlottes internasjonale impulser. Alt av design er laget av Charlotte Strømmen selv, og produsert ved en av Italias ledende fabrikker. På bakgrunn av Charlottes strenge utdanning i Tyskland, er også smykkene laget etter tyske kvalitetsnormer.

Alle smykkene i våre kolleksjoner har fått et eget navn inspirert av personer, byer og momenter i Charlottes liv.

Våre produkter finnes i ledende gullsmedbutikker over hele landet, som har fokus på faget, kvalitet og service.

Ønsker du å samarbeide med oss? Ta kontakt.

Følg oss gjerne på Instagram under @charlottestrommenjewellery eller på Facebook under "Charlotte Strømmen Jewellery".